Doktor Hizmet Yükümlüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Doktor Hizmet Yükümlüleri
Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

ŞIRNAK CİZRE DEVLET HASTANESİ


1)Nöbet sayısı ortalama her ay 9 dur.
2) maaş sözleşmesiz 11.200 ek nöbet hariç, sözleşmeli kadrosu dolu şuan . Bu maaşın üstüne döner geliyor eğer dağıtılırsa . Ocakta 1500 döner aldım ancak şubatta döner dağıtılmadı . Martta döner olacak deniyor ama nisan için Bilgi yok. Yani döner konusu süprize açık .
3)yaklaşık 40 tane pratisyeniz toplamda ,20 ye yakını görevlendirme de . Ancak buralar da sabit kişiler var o yüzden yeni gelenlerin bir yerlere görevlendirilmesi çok düşük ihtimal .
4) kalacak yer konusunda sıkıntı yaşanılacağını düşünmüyorum , eşyalı eşyasız kiralık evler veya hazır apartlar bulunuyor .ben 550 liraya eşyasız 3+1 de tek başıma kalıyorum. Eşyalılar ortalama 1200 -1400 civarı .
Onun dışında hastanenin lojmanı var ama onda da sıra var .
5) acilde nöbet tutan yaklaşık 20 kişiyiz , toplamda 6 kişi bir gün içinde nöbet tutuyor . Kırmızı alanda acil uzmanımız bulunuyor , yanında da hem yardımcı olma amaçlı hem de öğrenme amaçlı 1 pratisyen duruyor. Kalan 5 kişi de yeşil ve sarı alanı idare ediyor şift halinde .
6)hasta sayısı değişken olmakla beraber 700-800 civarı günlük
7) mesai saatlerinde usg, mesai artı mesai dışı bt mr gibi imkanlarımız ve hemen her branşta uzmanımız olduğu için sevk yapmak çok sık yaptığımız birşey değil ama tabi yine de olmuyor mu oluyor , o zamanlarda da pek sıkıntı yaşamıyoruz , ha hiç mi yaşamıyoruz yaşıyoruz tabi ama o Zamanlarda da telefonu hemen uzmanımız devralıp bize yardımcı oluyor.
8)ortadoğunun dibinde size bir Bursa ortamı sunmak her ne kadar mümkün değilse bile Doğu şehirleri içinde bana göre en iyi sosyal ortama sahip yer. Gerçi benim için avm olması, ilçede burger king olması sosyal ortam demek için yeterli ama Dicle nehri de geçiyor ilçenin içinden . Yakınından su akan yerleşim birimlerinin tarihsel açıdan da herkes tarafından kabul edileceği üzere gelişmişlikleri ve sosyal ortamları her zaman iyi olmuştur. Neyse ben yazmaktan çok yoruldum , ciddi düşünen kişiler tarafıma ulaşmaları halinde bu ve diğer bütün maddeleri kendilerine uzun uzun anlatabilirim . Saygılarımla iyi akşamlar